Saftiga muffins med banan och choklad. Och för att jag gillar jordnötssmör så mycket så tillsatte jag även det i smeten :) Har du inte testat kombon banan-choklad-jordnötssmör har du missat mycket. Lova mig att du testar? :)

Moist muffins with banana and chocolate. And because I like peanut butter so much so I added also it in the batter :) Have you not tried the combo banana-chocolate-peanut butter, you have missed out on a lot. Promise me that you will try it? :)


Banan-Chokladmuffins
5 st

50 g smör, mjukt
0,5 dl stevia-socker
0,5 dl kokossocker
1 litet ägg
1 mogen banan, mosad
1 msk jordnötssmör
1 dl vetemjöl
0,5 dl mandelmjöl
1 1/4 dl gammaldags havregryn
0,5 tsk bakpulver
1/4 tsk vaniljpulver
en nypa salt
chokladchips eller hackad choklad, efter smak

Värm ugnen till 175 ° C. Rör ihop smör, stevia-socker och kokossocker tills fluffigt. Tillsätt ägg, banan och jordnötssmör, blanda väl. Tillsätt resterande ingredienser och blanda. Lägg smeten i muffinsformar. Grädda dem i ca 20-22 minuter. Låt svalna.



Banana-Chocolate Muffins
5 pieces

50 g butter, softened
0.5 dl stevia sugar
0.5 dl coconut sugar
1 small egg
1 ripe banana, mashed
1 tbsp peanut butter
1 dl flour
0.5 dl almond flour
1 1/4 dl old-fashioned rolled oats
0.5 tsp baking powder
1/4 tsp vanilla powder
a pinch of salt
chocolate chips or chopped chocolate, to taste.

Preheat the oven to 175 ° C. Mix butter, stevia sugar and coconut sugar until fluffy. Add egg, banana and peanut butter, mix well. Add remaining ingredients and mix. Put the batter into the muffin cups. Bake for about 20-22 minutes. Let cool.