De här browniemuffinsen blev genast en favorit. Så goda och bli inte avskräckt av att de innehåller bönor. Jag tycker att man inte smakar dem, utan istället smakar de choklad. Proteinrika, glutenfria och sockerfria - perfekt som återhämtningsmål efter ett träningspass :) Eller nu måste du ju inte träna för att kunna äta dessa, de här passar när som helst, kanske som en del av din frukost?

These brownie muffins immediately became a favorite. So good and do not be discouraged by the fact that they contain beans. I think you do not taste the beans, instead they taste chocolate. Protein-rich, gluten-free and sugar-free - perfect as a recovery meal after a workout :) Or you do not have to train to be able to eat these, these suits at any time, perhaps as part of your breakfast?



Protein Brownie Muffins
8 small muffins

1 can cannellini beans, rinsed 
60 g (2 scoops) whey protein, vanilla
60 g apple sauce 
20 g oats
2 eggs
4 tbsp vitafiber syrup
2 tbsp coconut oil, melted
2 tbsp sukrin gold
0.5 tsp baking powder
1/4 tsp vanilla powder
pinch of salt

Heat the oven to 175 C degrees. Put all the ingredients in a food processor and mix until smooth. Pour batter into muffin cups (or a baking dish). Bake in the oven for 8 minutes for small muffins. 


Protein Brownie Muffins
8 små muffins

1 burk cannellini bönor, sköljda
60 g (2 skopor) vassleprotein, vanilj
60 g äppelmos
20 g havregryn
2 ägg
4 msk vitafibersirap
2 msk kokosolja, smält
2 msk Sukrin gold
0,5 tsk bakpulver
1/4 tsk vaniljpulver 
en nypa salt

Värm ugnen till 175 C grader. Lägg alla ingredienser i en matberedare och blanda tills slät. Häll smeten i muffinsformar (eller en ugnsform). Grädda i ugnen i 8 minuter för små muffins.