Togurt, vad är det? Haha, ja jag tyckte att det var ett passade namn då jag gjorde min egen yoghurt av tofu. Det här receptet är så enkelt och jag tycker att det blir så krämigt och gott med togurt. Man kan smaksätta enligt eget tycke, men i denna har jag jordgubbar, rödbetspulver och sötningsmedel. Det blev så gott att jag har gjort togurt nu flera dagar i rad. 

Togurt, what's that? Haha, well I thought it was a good name when I made my own yogurt with tofu. This recipe is so simple and it's so creamy and delicious. You can flavour the togurt to your own liking, but in this I have strawberries, beet powder and sweetener. It turned out so good that I have done togurt now for several days in a row.


Togurt

200 g tofu, firm
5 strawberries
1 dl almond milk
1 tsp beetroot powder (holistic.se)
couple of dates or other sweetener of choice
almond essence, optional

Put all the ingredients in a blender and mix until smooth. Serve with yummy toppings!


Togurt

200 g tofu, fast
5 jordgubbar
1 dl mandelmjölk 
1 tsk rödbetspulver (holistic.se)
några dadlar eller annat sötningsmedel
mandelessens, valfritt

Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa tills slät. Servera med topping!