Något sött till eftermiddagskaffet tackar jag inte nej till. Idag har jag dessa små godbitar som är både gluten-och sockerfria. Jag valde att göra dem ganska små, men man kan bra dubbla receptet och göra större muffins. Vill du ha något sött med eftermiddagskaffet? 

It's nice to have something sweet with my afternoon coffee. Today I have these little tidbits that is both gluten-free and sugar-free. I chose to make them quite small, but you can double the recipe and make bigger muffins. Do you enjoy something sweet with your afternoon coffee?


VitaFiber Chocolate Muffins 
4 pcs

2 tbsp smooth peanut butter
1 tbsp coconut oil, melted
2 scoops (35g) vitafiber
20 g egg whites
2 tbsp almond milk
2 tbsp coconut flour 
1.5 tbsp unsweetened cocoa powder 
tsp nustevia cocoa syrup
1 tsp baking powder
pinch of vanilla powder
unsweetened chocolate chips, optional

In a bowl stir together peanut butter and coconut oil. Add the vitafiber and egg whites and stir. Then add the remaining ingredients and stir until smooth. Spoon the batter into 4 small silicon muffin cups and bake at 175 C degrees for about 6 minutes. 


Vitafiber Chokladmuffins
4 st

2 msk jordnötssmör, smooth
1 msk kokosolja, smält
2 skopor (35g) vitafiber
20 g äggvita
2 msk mandelmjölk
2 msk kokosmjöl
1,5 msk osötad kakaopulver
tsk nustevia kakaosirap
1 tsk bakpulver
nypa vaniljpulver
osötade chokladchips, valbart

I en skål rör ihop jordnötssmör och kokosolja. Tillsätt vitafiber och äggvita och rör om. Tillsätt sedan övriga ingredienser och rör om tills slät. Fördela smeten i 4 små silikonmuffinsformar och grädda i 175 C grader i ca 6 minuter.