Seed crispbread is so good and almost a bit addictive. This is the recipe I use nowadays and it doesn't get easier than this. Have you baked seed cripsbread? If not, now is the time :)
Fröknäcke
1,5 dl pumpafrön
1,5 dl solrosfrön
1 dl sesamfrön
5 msk psylliumhusk
5 dl vatten
3/4 tsk salt
toppa med flingsalt
Blanda alla ingredienser i en skål. Låt stå 10 minuter. Fördela blandningen tunt på två bakplåtspappersklädda plåtar och strö på flingsalt. Grädda i 150 C grader i 60 minuter. Ta ut ur ugnen och skär i bitar. Ställ in i ugnen igen för ytterligare 15-20 minuter.
Seed Crispbread
1.5 dl pumpkin seeds
1.5 dl sunflower seeds
1 dl sesame seeds
5 tbsp psyllium husks
5 dl water
3/4 tsp salt
top with sea salt flakes
Mix all ingredients in a bowl. Let sit for 10 minutes. Spread the mixture thinly on two baking sheets lined with parchment paper and top with sea salt. Bake at 150 degrees C for 60 minutes. Remove from the oven and cut into pieces. Place in the oven again for another 15-20 minutes.
2 Comments
Fröknäcke är mums!
ReplyDeleteJa, visst är det :)
Delete