Så var det måndag igen. Vi hade ett roligt veckoslut med kaffefestivalen på lördag och igår på söndag var vi ute och gick omkring i fina Amsterdam, stannade på kaffe och njöt av lugnet, så som som söndagar gärna får vara. Till dagens eftermiddagskaffe blir det dessa små  proteinrika browniemuffins. Smaskens!

It's Monday again. We had a fun weekend with the coffee festival on Saturday and yesterday, on Sunday, we were out walking around in beautiful Amsterdam, stopped for coffee and enjoyed the tranquility, like Sundays are meant to be. For today's afternoon coffee, I will have these protein-rich brownie muffins. Yummy! 


Protein Brownie Muffins

2 tbsp peanut butter
2 tbsp quark
2 tbsp egg whites
25 g chocolate protein powder (Bodylab24)
1.5 tbsp coconut flour
1 tbsp cocoa powder
1 tsp baking powder
2 tbsp almond milk
1 tbsp Nustevia cocoa syrup
one pinch of salt

Mix peanut butter, quark and egg whites in a bowl. Add the rest of the ingredients and stir until smooth. Pour batter into 5 silicon muffin forms. Bake at 175 C degrees for 10 minutes. Let cool. 



Protein Browniemuffins

2 msk jordnötssmör
2 msk kvarg
2 msk äggvita
25 g choklad proteinpulver (Bodylab24)
1,5 msk kokosmjöl
1 msk kakaopulver
1 tsk bakpulver
2 msk mandelmjölk
1 msk Nustevia kakaosirap
en nypa salt

Blanda jordnötssmör, kvarg och äggvita i en skål. Tillsätt resten av ingredienserna och rör om tills slät. Häll smeten i 5 silikonmuffinsformar. Grädda i 175 C grader i 10 minuter. Låt svalna.