Så var det måndag igen, helgerna går så fort, men det gör ju veckorna också. Vädret i Amsterdam har varit mulet och grått, men varmt. Idag får ni ett recept på galet goda muffins som är saftiga och har en smak av choklad och jordnötssmör. Choklad och jordnötssmör är ju som gjorda för varandra. Jag använde kokosmjöl och som sötning hade jag sukrin gold. 

It's Monday again, the weeks go by so fast. The weather in Amsterdam has been grey and rainy, but warm. Today I'm sharing with you a recipe for crazy good muffins that are moist and have a taste of chocolate and peanut butter. I used coconut flour and for sweetener, I used Sukrin gold.



Gluten-Free Chocolate Marshmallow Peanut Butter Muffins
4 pcs

2 tbsp smooth peanut butter
1 tbsp coconut oil, melted
0.5 dl sukrin gold
1 egg
0.5 dl almond milk
2 tbsp coconut flour 
1.5 tbsp unsweetened cocoa powder 
1 tsp baking powder
pinch of vanilla powder
chocolate chips and mini marshmallows

In a bowl stir together peanut butter and coconut oil. Add the sugar and egg and stir. Then add the remaining ingredients and stir until smooth. Spoon the batter into 4 muffin cups and bake at 175 C degrees for about 12 minutes. 


Gluten-fria Choklad Marshmallow Jordnötssmörmuffins
4 st

2 msk jordnötssmör, smooth
1 msk kokosolja, smält
0,5 dl sukrin gold
1 ägg
0,5 dl mandelmjölk
2 msk kokosmjöl
1,5 msk osötat kakaopulver
1 tsk bakpulver
nypa vaniljpulver
chokladbitar och mini marshmallows

I en skål rör ihop jordnötssmör och kokosolja. Tillsätt socker och ägg och rör om. Tillsätt sedan övriga ingredienser och rör om tills slät. Fördela smeten i 4 muffinsformar och grädda i 175 C grader i ca 12 minuter.