Idag firas vändagen och jag vill bjuda er alla på mina choklad-jordgubbsmuffins. Firar du dagen? Nuförtiden finns det så många olika dagar att fira, men varför inte fira alla dagar :) Inte behöver man ha en orsak att baka eller äta något gott. Man måste komma ihåg att njuta av varje stund. 

Today Valentine's Day is celebrated and I want to give you y recipe for chocolate-strawberry muffins to you. Do you celebrate Valentine's Day? Nowadays there are so many different days to celebrate, but why not celebrate every day :) I don't think you need to have a reason to bake or eat something good. One has to remember to enjoy every moment.



Chocolate Strawberry Muffins
4 pcs

2 tbsp smooth peanut butter
1 tbsp coconut oil, melted
0.5 dl sukrin gold
1 egg
2 -3 tbsp almond milk
2 tbsp coconut flour 
1.5 tbsp unsweetened cocoa powder 
1 tsp baking powder
0.5 dl freeze dried strawberries

In a bowl stir together peanut butter and coconut oil. Add the sugar and egg and stir. Then add the remaining ingredients and stir until smooth. Spoon the batter into 4 small muffin cups and bake at 175 C degrees for about 8-10 minutes. Let cool and decorate them if you want. I topped mine with chocolate protein pudding and freeze dried strawberries.


Choklad-Jordgubbsmuffins
4 st

2 msk jordnötssmör, smooth
1 msk kokosolja, smält
0,5 dl sukrin guld
1 ägg
2-3 tbsp mandelmjölk
2 msk kokosmjöl
1,5 msk osötat kakaopulver
1 tsk bakpulver
0,5 dl frystorkade jordgubbar

I en skål rör ihop jordnötssmör och kokosolja. Tillsätt socker och ägg och rör om. Tillsätt sedan övriga ingredienser och rör om tills slät. Fördela smeten i 4 små muffinsformar och grädda i 175 C grader i ca 8-10 minuter. Låt svalna och dekorera om du vill. Jag toppade mina med choklad-proteinpudding och frystorkade jordgubbar.