Man hör ju om kakor gjorda på bönor, kikärtor, så då tänkte jag att varför inte på linser också. Hihi, låter kanske lite konstigt, men jag tycker ju om att testa lite udda ingredienser, så därför bakade jag dessa browniekakor. Vågar du testa? De är inte översöta, så gillar du sött kan du ev. tillsätta sötningsmedel. 

You hear about cakes made of beans, chickpeas, so then I thought why not use lentils too. Hihi, may sound a little strange, but I like to try odd ingredients, so therefore I baked these brownie cakes. Do you dare to try? These are not overly sweet, so if you like it sweeter just add sweetener.



Chocolate Peanut Butter Lentil Brownie Cakes

1 dl lentils, cooked
0.5 dl smooth peanut butter
1 tbsp coffee
1 egg
0.5 dl sukrin gold or other sweetener
1.5 tbsp coconut flour
1.5 tbsp cocoa powder
0.5 tsp baking powder
10-15 drops Fitnessguru natural drops
chocolate chips

Mix the lentils, peanut butter and coffee with a hand blender. Add the rest of the ingredients and stir. Pour batter into 2 or 3 silicon molds (7cm) and top with chocolate chips. Bake in 175 C degree oven for about 15-18 minutes. Do not over bake. 



Choklad Jordnötssmör Lins Browniekakor

1 dl linser, kokta
0,5 dl slät jordnötssmör
1 msk kaffe
1 ägg
0,5 dl Sukrin gold eller annat sötningsmedel
1,5 msk kokosmjöl
1,5 msk kakaopulver
0,5 tsk bakpulver
10-15 droppar Fitnessguru natural drops
chokladbitar

Blanda linser, jordnötssmör och kaffe med en stavmixer. Tillsätt resten av ingredienserna och rör om. Häll smeten i 2 eller 3 silikonformar (7cm) och toppa med chokladbitar. Grädda i 175 C graders ugn i ca 15-18 minuter.