Jag fick hem att testa Abbot & Kinney's kokosyoghurt, som är gjord på kokosmjölk. Den har en mycket god och mild smak av kokos. Jag valde att använda en av burkarna i denna bärkaka. Toppa med mer yoghurt och bär. 

I got to try Abbott & Kinney's coconut yogurt, which is made from coconut milk. It has a very good and gentle flavor of coconut. I chose to use one of the jars in this berry cake. Top the cakes with more yogurt and berries.


Berry Coconut Yogurt Cakes

2 egg whites
1 dl sukrin or other sweetener
10 drops Nustevia vanilla
2.5 tbsp coconut oil, melted and luke warm
125 ml coconut yogurt, Abbot & Kinney's
0.5 dl almond flour
2.5 tbsp coconut flour
1 tsp baking powder
1 dl mixed berries, I used frozen

Stir together egg whites, sugar and vanilla. Then add the coconut oil and yogurt and stir. Add the rest of the ingredients and mix well. Pour batter into 3 silicon molds, (7cm) and bake in 175 C degree oven for 30-35 minutes. 



Bär Kokosyoghurt Kakor

2 äggvitor
1 dl sukrin eller annat sötningsmedel
10 droppar Stevia vanilj
2,5 msk kokosolja, smält
125 ml kokosyoghurt, Abbot & Kinney’s
0,5 dl mandelmjöl
2,5 msk kokosmjöl
1 tsk bakpulver
1 dl blandade bär, jag använde frysta

Rör ihop äggvita, socker och vanilj. Tillsätt sedan kokosolja och yoghurt och rör om. Tillsätt resten av ingredienserna och blanda väl. Häll smeten i 3 silikonformar, (7cm) och grädda i 175 C graders ugn i 30-35 minuter.