En gott alternativ till vanlig risotto är denna gjord på blomkål istället för ris. Jag tycker att det blir jättegott och krydda enligt egen smak och något som också passar bra är att tillsätta getost. Hoppas jag kan inspirera dig att testa. 

A good alternative to normal risotto is this one made of cauliflower instead of rice. I think it's really delicious and season it according to your taste and something that is also yummy is to add goat cheese. I hope I can inspire you to try this one. 



Cauliflower Mushroom Risotto
2 portions

1 red onion, chopped
10 mushrooms, chopped
8 dl cauliflower rice (process in a food processor or grate it)
2-3 dl vegetable stock
2-3 tbsp garlic-herb cream cheese
2 tbsp parmesan cheese
salt
pepper

Fry the onion and mushrooms in coconut oil/ butter in a large skillet or pan for a couple of minutes. Add the cauliflower rice and vegetable stock and let simmer until almost all the stock is evaporated. Add cream cheese, parmesan cheese and spices. And let simmer another few minutes. 


Blomkål-Svamprisotto
2 portioner

1 rödlök, hackad
10 champinjoner, hackade
8 dl blomkålsris (mixa i en matberedare eller riv det)
2-3 dl grönsaksbuljong
2-3 msk vitlöks-ört färskost
2 msk parmesanost
salt
peppar

Fräs lök och svamp i kokosolja / smör i en stor stekpanna eller kastrull i ett par minuter. Tillsätt blomkålsris och grönsaksbuljong och låt sjuda tills nästan all vätska absorberats. Tillsätt färskost, parmesanost och kryddor. Låt sjuda ytterligare några minuter.