Vi kom på här hemma att varför inte testa att göra vårt favorit recept på pannkakor till pannkaksmuffins. Och det blev ju hur gott som helst. Jag gillar när de är en aning undergräddade, så att det blir som en kladdkaksmuffins. Mums, och man kan tillsätta t.ex. bär eller choklad i smeten om man vill. 

Why not try to make pancake muffins out of your favorite recipe for pancakes? It was a success, they turned out delicious. I like when they are slightly under-baked, you get a sticky muffins kind of pancake. Yummy, and you can add eg. berries or chocolate to the batter if you want.


Protein Pancake Muffins
makes 2

2 eggs
50 g cream cheese
1 scoop vanilla protein powder (Muscletech phase 8)
0.5 dl almond flour

Put all the ingredients in a bowl and mix with a hand blender. Pour the batter into two silicon molds (á 7 cm) and bake in 175 C degrees for 12-15 minutes. They are supposed to be sticky in the middle. 


Protein Pannkaksmuffins
2 st

2 ägg
50 g färskost
1 skopa vaniljproteinpulver (Muscletech phase 8)
0,5 dl mandelmjöl

Lägg alla ingredienser i en skål och blanda med en stavmixer. Häll smeten i två silikonformar (á 7 cm) och grädda i 175 C grader i 12-15 minuter. De är meningen att de är kladdiga i mitten.