Mättande och goda burgare gjorda på ostbröd och mandelköttbullor. Jag gillar att ha avokado med mina burgare, den är så krämig och god. 

Satisfyig and yummy burger made with cheese bread and almond meatballs. I like avocado with my burgers, it's so creamy and delicious.


Ostbrödburgare
10-12 st

4 ägg
100 g Philadelphiaost
1,5 msk psylliumfröskal (Fiberhusk)
2 tsk bakpulver
2 msk chiafrön
5 dl riven ost
toppa med havssalt

fyllning:
avokado
tomat
majonnäs

Sätt ugnen på 200 C grader. Vispa äggen fluffiga, ca 4-5 minuter. Blanda sedan i Philadelphiaost och de torra ingredienserna. Låt stå och svälla i ca 10 minuter.
Klicka ut 10 högar med smet på en bakpappersklädd plåt och sätt in mitt i ugnen i ca 10-15 minuter tills de fått färg.


Cheese Bread Burger
10-12 pcs

4 eggs
100 g cream cheese
1.5 tbsp psyllium husk
2 tsp baking powder
2 tbsp chia seeds
5 dl shredded cheese
top with sea salt

filling:
avocado
tomato
mayo

Preheat the oven to 200 C degrees. Beat the eggs fluffy, about 4-5 minutes. Then add the cream cheese and the dry ingredients, stir until combined. Let the mixture swell for about 10 minutes. Make 10 piles of batter on a baking sheet lined with parchment paper and put in the oven for about 10-15 minutes until browned.