Choklad är aldrig fel och brownies med smält choklad i är så gott. Man kunde bra tillsätta hackad choklad också eller varför inte nötter om man så vill. Ha en fin lördag!

Chocolate is never wrong and brownies with melted chocolate is so good. You could add chopped chocolate or why not nuts if you like to the batter. Have a great Saturday!



Chocolate Brownies

2 flax eggs (stir together 2 tbsp flaxseed meal with 6 tbsp water, let sit for 10 min.)
80 g vegan margarine
100 dark chocolate
0.5 dl water
1/2 tsp coffee granules (optional)
250 g coconut sugar
125 g gluten-free flour
70 g almond flour
50 g cocoa powder
1 tsp baking powder

Melt the margarine, chocolate, water, and coffee in a saucepan on low heat. Remove from the heat and add the sugar and stir well. Add the flax eggs and the remaining ingredients and stir until combined. The batter is going to be thick. Pour the batter into a 20 cm baking tin lined with parchment paper. Bake at 160 C for 30-40 minutes. Allow to cool before cutting into squares.


Choklad Brownies

2 linfrö-ägg (rör ihop 2 msk malda linfrön med 6 msk vatten, låt stå 10 min.)
80 g vegan margarin
100 mörk choklad
0,5 dl vatten
1/2 tsk kaffegranulat (valbart)
250 g kokossocker
125 g glutenfritt mjöl
70 g mandelmjöl
50 g kakaopulver
1 tsk bakpulver

Smält margarin, choklad, vatten och kaffe i en kastrull på låg värme. Ta bort från värmen och tillsätt sockret och rör om väl. Tillsätt linfrö-ägg och övriga ingredienser och rör tills allt är blandat. Smeten kommer att vara tjock. Häll smeten i en 20 cm bakform klädd med bakplåtspapper. Grädda i 160 ° C i 30-40 minuter. Låt svalna innan du skär i bitar.