En annorlunda twist på risotto. Istället för ris använde jag blomkål och broccoli. Den blev så god att det lönar sig att göra dubbelsats. 

A different twist on risotto. Instead of rice, I used the cauliflower and broccoli. It was so good that it pays to do a double batch.


Cauliflower-Broccoli Risotto
1 portion

150 g cauliflower
50 g broccoli
0.5 red onion
1 tsp garlic-ginger paste (or use fresh garlic and ginger)
1 dl coconut milk
salt
parsley

In a food processor mix the cauliflower, broccoli and onion until the cauliflower and broccoli resembles rice. Heat a skillet with some coconut oil and add the vegetables and garlic-ginger paste. Fry for a couple of minutes, then add the coconut milk and let simmer until the vegetables are tender. Add salt and parsley. 


Blomkål-Broccoli Risotto
1 portion

150 g blomkål
50 g broccoli
0,5 rödlök
1 tsk vitlök-ingefärapasta (eller använd färsk vitlök och ingefära)
1 dl kokosmjölk
salt
persilja

I en matberedare blanda blomkål, broccoli och lök tills blomkål och broccoli liknar ris. Hetta upp en stekpanna med lite kokosolja och lägg i grönsaker och vitlök-ingefärapasta. Stek i ett par minuter, tillsätt sedan kokosmjölk och låt sjuda tills grönsakerna är mjuka. Tillsätt salt och persilja.