A fresh and tangy mango mousse is good to have as a filling for cakes, but also suitable as a dessert in a glass. I baked a cake last week, and the request was a tangy filling with mango. To mix quark or yogurt in a mousse makes it tangy and I added no sugar. I got a bit of the filling over so I made this dessert.
Syrlig Mangomousse
50 ml vatten, 60 C
50 g moussepulver (Red Man)
2 dl grädde
1 dl kvarg eller Fage yoghurt
125 g mangopuré
Blanda vatten och moussepulver i en skål. I en annan skål vispa grädden, blanda sedan i kvarg, mangopuré och pulverblandningen. Rör om tills det är slätt. Denna fyllning räcker till två lager i en tårta på 22 cm i diameter. Eller fyll moussen i glas och toppa med mangopuré och chokladbitar och servera till dessert.
Tangy Mango Mousse
50 ml water, 60 C
50 g mousse powder (Red Man)
2 dl cream
1 dl quark or Fage yogurt
125g mango puree
Mix water and mousse powder in a bowl. In another bowl, whip the cream, then mix in the quark, mango puree and powder mixture. Stir until smooth. This filling is sufficient for two layers in a cake of 22 cm in diameter. Or put the mousse into glasses and garnish with mango puree and chocolate pieces and serve as dessert.
4 Comments
Så gott det ser ut.Snart mognar mango här också
ReplyDeleteTack! Mango är så gott.
Deletegahhhh vad gott, ha en fin helg finis : ) kram Sofia
ReplyDeleteTack fina du, kram!
Delete