A fresh and tangy mango mousse is good to have as a filling for cakes, but also suitable as a dessert in a glass. I baked a cake last week, and the request was a tangy filling with mango. To mix quark or yogurt in a mousse makes it tangy and I added no sugar. I got a bit of the filling over so I made this dessert.
Syrlig Mangomousse
50 ml vatten, 60 C
50 g moussepulver (Red Man)
2 dl grädde
1 dl kvarg eller Fage yoghurt
125 g mangopuré
Blanda vatten och moussepulver i en skål. I en annan skål vispa grädden, blanda sedan i kvarg, mangopuré och pulverblandningen. Rör om tills det är slätt. Denna fyllning räcker till två lager i en tårta på 22 cm i diameter. Eller fyll moussen i glas och toppa med mangopuré och chokladbitar och servera till dessert.
Tangy Mango Mousse
50 ml water, 60 C
50 g mousse powder (Red Man)
2 dl cream
1 dl quark or Fage yogurt
125g mango puree
Mix water and mousse powder in a bowl. In another bowl, whip the cream, then mix in the quark, mango puree and powder mixture. Stir until smooth. This filling is sufficient for two layers in a cake of 22 cm in diameter. Or put the mousse into glasses and garnish with mango puree and chocolate pieces and serve as dessert.
Så gott det ser ut.Snart mognar mango här också
ReplyDeleteTack! Mango är så gott.
Deletegahhhh vad gott, ha en fin helg finis : ) kram Sofia
ReplyDeleteTack fina du, kram!
Delete