Glutenfria brownies med daimbitar i blev mycket gott. Att använda salt tillsammans med kakao och choklad lyfter fram chokladsmaken ytterligare. Har man inte daim går det bra med annan choklad, varför inte polly, center, vanlig choklad...

Gluten-free brownies with Daim pieces is very good. Using salt together with cocoa and chocolate brings out the chocolate flavor more. If you don't have Daim it's fine to use other candy, such as Polly, Heath, plain chocolate...


Daim Brownies
about 15 pcs

140 g butter, soft
3 dl coconut sugar
2 eggs
2 dl cocoa powder
1 dl gluten-free flour
1 tsp vanilla
one pinch of salt
Daim, chopped

Stir together the butter and sugar in a bowl. Add the eggs and stir well. Then add the rest of the ingredients and stir until smooth. Pour into a baking pan, 20 cm, and top with chopped Daim. Bake in 160 C degrees for 25-30 minutes. Let cool. 


Daim Brownies
ca 15 bitar

140 g smör, mjukt
3 dl kokossocker
2 ägg
2 dl kakaopulver
1 dl glutenfritt mjöl
1 tsk vanilj
en nypa salt
Daim, hackad

Rör ihop smör och socker i en skål. Tillsätt äggen och rör om väl. Tillsätt sedan resten av ingredienserna och rör om tills slät. Häll i en bakform, 20 cm, och toppa med hackad Daim. Grädda i 160 C grader i 25-30 minuter. Låt svalna.