If you need to quickly get something yummy to serve your guests, then this crumble is a tip. It is a healthier version of crumble pie, but it does not affect the taste. Very good and yummy to serve with custard, vanilla ice cream or whipped coconut milk.
Banana Raspberry Crumble
1 large banana, sliced
1 handful of raspberries
3/4 dl oats
3/4 dl almond flour
0.5 tbsp coconut oil
1 tbsp agave or other sweetener
1.5 tsp cinnamon
Put the banana slices and raspberries in a baking dish and
sprinkle on 0.5 tsp cinnamon. Stir together oats, almond flour, coconut oil,
agave and the rest of the cinnamon. Top the bananas and raspberries with the
mixture. Bake at 175 C degrees for 15 minutes.
Banan-Hallonsmulpaj
1 stor banan, skivad
3/4 dl havregryn
1 handfull hallon
3/4 dl mandelmjöl
0,5 msk kokosolja
1 msk agave eller annat sötningsmedel
1,5 tsk kanel
Lägg bananskivorna och hallonen i en ugnsform
och strö över 0,5 tsk kanel. Rör ihop havregryn, mandelmjöl, kokosolja, agave
och resten av kanelen. Toppa bananskivorna och hallonen med blandningen. Baka i
175 C grader i 15 minuter.
8 Comments
Vilken härlig paj! Enkel, god och nyttig. Precis enligt min stil!
ReplyDeleteTack Marja!
Deletegahhhhhh så gott det verkar, och nyttigt gahhhh gilla gilla gilla du är så påhittig och duktig fina du :) kram Sofia
ReplyDeleteTack snälla du :) Kram!
DeleteTack :)
ReplyDeleteNom, nom, nom!
ReplyDeleteTack, det var mycket gott :)
Deleteadidas gazelle
ReplyDeletebalenciaga sneakers
hermes bag
goyard wallet
kyrie 5 spongebob
nike air max 90
adidas ultra boost
hogan outlet
vapormax
moncler
xiaofang20191229