I like to eat patties made from beans because it's delicious and filling. It's also easy to mix in different vegetables in the batter. I think mustard is a spice that is well suited to vegetarian patties. A tip is to serve the patties in a cabbage leaf together with cheese, yogurt sauce and tomato.
Carrot Bean Burgers
4 pcs
1 can borlotti beans, rinsed and drained
1 carrot, grated
1 small red onion, chopped
1 garlic clove, chopped
1 tbsp almond flour
1-2 tsp mustard
salt
pepper
Put the beans, onion and garlic in a bowl and mix with a
hand blender. Add the carrot, almond flour, mustard and spices and stir with a
spoon. Shape into four patties and put on a baking sheet lined with parchment
paper. Bake in 200 C degree oven for 20 minutes.
Morot-Bönbiffar
4 st
1 burk borlottibönor, sköljda och avrunna
1 morot, riven
1 liten rödlök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
1 msk mandelmjöl
1-2 tsk senap
salt
peppar
Sätt bönor, lök och vitlök i en skål och blanda med en
stavmixer. Lägg i morot, mandelmjöl, senap och kryddor och rör om med en sked.
Forma till fyra biffar och lägg på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i
200 C graders ugn i 20 minuter.
11 Comments
oj vad jag önskar att jag hade tillgång till ugn <3!
ReplyDeleteJa, jag kan förstå det! Hoppas du har det bra där.
DeleteGott det ser ut!
ReplyDeleteTack Sara!
DeleteSer verkligne goda ut! Gör något liknande, men kul att få lite mer inspiration!
ReplyDeleteTack så mycket!
DeleteDet ser mums ut!
ReplyDeleteTack :)
DeleteSå fina burgers du har gjort igen:)
ReplyDeleteTack snälla du!
DeleteSå vackert! *L*
ReplyDelete