Jag äter gärna biffar gjorda på bönor för att det är gott och mättande. De är även lätt att blanda i olika grönsaker. Jag tycker senap är en krydda som passar bra i vegetariska biffar. Jag serverade dem i ett kålblad med ost, yoghurtsås och tomat.

I like to eat patties made from beans because it's delicious and filling. It's also easy to mix in different vegetables in the batter. I think mustard is a spice that is well suited to vegetarian patties. A tip is to serve the patties in a cabbage leaf together with cheese, yogurt sauce and tomato. 



Carrot Bean Burgers
4 pcs

1 can borlotti beans, rinsed and drained
1 carrot, grated
1 small red onion, chopped
1 garlic clove, chopped
1 tbsp almond flour
1-2 tsp mustard
salt
pepper

Put the beans, onion and garlic in a bowl and mix with a hand blender. Add the carrot, almond flour, mustard and spices and stir with a spoon. Shape into four patties and put on a baking sheet lined with parchment paper. Bake in 200 C degree oven for 20 minutes.


Morot-Bönbiffar
4 st

1 burk borlottibönor, sköljda och avrunna
1 morot, riven
1 liten rödlök, hackad
1 vitlöksklyfta, hackad
1 msk mandelmjöl
1-2 tsk senap
salt
peppar

Sätt bönor, lök och vitlök i en skål och blanda med en stavmixer. Lägg i morot, mandelmjöl, senap och kryddor och rör om med en sked. Forma till fyra biffar och lägg på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda i 200 C graders ugn i 20 minuter.