Pajdeg gjord på mandelmjöl blir mycket gott och framförallt smakrikt. Den är en aning smulig, men inget som stör eller påverkar smaken. Jag gjorde individuella pajer (6st), men det går lika bra att göra en stor paj. Och som alltid fyll pajen med vad du vill eller det du har hemma :) 

Pie crust made with almond flour is very good and above all tasty. It is slightly crumbly, but that does not affect the taste. I made individual pies (6pcs), but it is just as easy to make on big. And as always fill the pie with what you want or what you have at home :)


Vegetable Pies with Gluten-Free Pie Crust

fried vegetables (bell pepper, zucchini, onion)
tomato sauce
pesto

pie crust:
5 dl almond flour
2 tbsp coconut oil
1 egg
1/4 tsp salt

cheese, grated

For the crust put all the ingredients in a bowl and stir with a spoon until the mixture forms a ball. Press dough into a 22 cm pie dish or use several small ones. Fill the pie with the vegetable mixture and top with cheese. Bake at 175° C for 15 minutes.


Grönsakspajer med glutenfritt pajskal

stekta grönsaker (paprika, zucchini, lök)
tomatsås
pesto

pajskal:
5 dl mandelmjöl
2 msk kokosolja
1 ägg
1/4 tsk salt

ost, riven

För pajskalet lägg alla ingredienser i en skål och rör om med en sked tills blandningen bildar en boll. Tryck degen i en 22 cm pajform eller använd flera små formar. Fyll pajen med grönsaksblandningen och toppa med ost. Baka i 175 ° C i 15 minuter.