Dessa bröd passar bra som hamburgerbröd. Annars kan jag tycka att de smakar lite för mycket ägg. Men fyller man dem med t.ex. biff, ost och tomat funkar det bra. 

These buns are delicious as hamburger buns. Otherwise I think they taste a little too much egg. But if you fill them with eg. patty, cheese and tomato it works fine.


LCHF Bröd

2 ägg
1,75 msk psyllium
1,5 msk kokosolja
1 msk chiafrön
1 dl mandelmjöl
1 tsk bakpulver
1 krm salt

Vispa äggen fluffigt. Tillsätt psyllium och vispa. Häll i kokosolja och chiafrön, blanda. Blanda sedan i mandelmjöl, bakpulver och salt. Med våta händer forma smeten till 4 bröd. Grädda i 200 C grader i ca 10 minuter.


LCHF Bread

2 eggs
1.75 tbsp psyllium
1.5 tbsp coconut oil
1 tbsp of chia seeds
1 dl almond flour
1 tsp baking powder
1 pinch of salt

Beat the eggs fluffy. Add psyllium and whisk. Pour in coconut oil and chia seeds, mix. Then mix in the almond flour, baking powder and salt. With wet hands, shape the mixture into 4 bread. Bake at 200 degrees C for about 10 minutes.