Har du tröttnat på julgodiset redan? Då kommer jag med ett till tips på godis som passar bra till nyåret. Choklad med smak av chili har funnits på marknaden redan länge och funkar bra ihop. Du väljer själv hur mycket chili du vill ha. Jag använder en nypa för att få en hint av chili, jag vill inte att hettan skall ta över. 

Are you already tired of all Christmas sweets? Well, if not, then I have another great recipe for fudge that can be served on New Year. Chocolate flavored with chili has been on the market for a long time and works well together. You choose how much chilli you want. I use a pinch to get a hint of chili, I do not want the heat to take over.



Vegan Chocolate Chili Fudge
about 20 pcs

1 dl coconut oil
1 dl cocoa powder
6 tbsp almond flour
6 tbsp date syrup
1 tsp vanilla
pinch of salt
chili, to taste

Put all the ingredients in a food processor and mix until everything is smooth. With the help of a spatula transfer the mixture in a baking dish (15 cm x 15 cm) lined with parchment paper. Spread it in an even layer. Put in the fridge to set. Cut into pieces. Store in the fridge.


Vegan Choklad-Chilifudge
ca 20 bitar

1 dl kokosolja
1 dl kakaopulver
6 msk mandelmjöl
6 msk dadelsirap
1 tsk vanilj
nypa salt
chili, efter smak

Lägg alla ingredienser i en matberedare och blanda tills allt är slät. Med hjälp av en spatel överför blandningen i en bakform (15 cm x 15 cm) klädd med bakplåtspapper. Sätt i kylen för att stelna. Skär sedan i bitar. Förvara i kylen.