I often make simple vegetable sauces, but vary the vegetables and spices according to what I have available at home. Now I had leftover tomato sauce and beans, spinach in the freezer, a piece of zucchini that needed to be used ... Yes, you understand. So I made this sauce. Not maybe the prettiest sauce, but it was good :)
Vegetable Sauce
1 red onion, chopped
1 piece of zucchini, chopped
0,5 bell pepper, chopped
2 dl beans
2 dl tomato sauce
handful spinach
salt
pepper
oregano
Saute the onion in a skillet with some coconut oil. Add the
zucchini, bell pepper and saute for 2 minutes. Add the beans and tomato sauce
and let simmer for 15 minutes. Add the spinach and cook for 5 more minutes.
Season to taste.
Grönsakssås
1 rödlök, hackad
1 bit zucchini, hackad
0,5 paprika, hackad
2 dl bönor
2 dl tomatsås
handfull spenat
salt
peppar
oregano
Fräs löken i en stekpanna med lite kokosolja. Tillsätt
zucchini, paprika och fräs för 2 minuter. Tillsätt bönor och tomatsås och låt
sjuda i 15 minuter. Tillsätt spenaten och koka i ytterligare 5 minuter. Krydda
efter smak.
6 Comments
Perfekt med fest på rest!
ReplyDeleteDet är lustigt det där med vissa rätter som smakar gudomligt men inte ser så mycket ut för världen. Otacksamt att fota men jag tror dig, det låter väldigt gott :)
ReplyDeleteTack Annelie :)
DeleteLåter supergott kram Diana
ReplyDeleteJag gillar detta och det är ju så enkelt att bara slänga ihop det man har hemma :) En riktigt bra kylskåpsrensare om du frågar mig hehe.
ReplyDeleteJa, så är det ju faktiskt!
Delete