Genom att variera topping till chiapudding får man en annan smak på den även om man använder sig av samma vätska. Vad jag har hört så är alla inte så förtjusta i konsistensen av chiapudding, men då vill jag ge tipset att blanda i mera chiafrön för att få en stadigare och mera kompakt pudding. Testa dig fram.

By varying the toppings to your chia pudding it gets another taste even if you use the same liquid. What I have heard not all are so fond of the consistency of chia pudding, but I want to give you the tip to blend in more chia seeds to get a firmer and more compact pudding. Try this out and maybe you will like it. 


Coconut Chia Pudding

2 dl coconut milk
2,5 tbsp chia seeds
vanilla extract

top with pomegranate arils

Stir together all the ingredients in a bowl. Cover and let stand in the fridge for a couple of hours or overnight. Stir and top with pomegranate arils.


Kokos Chiapudding

2 dl kokosmjölk
2,5 msk chiafrön
vaniljextrakt

toppa med granatäpplekärnor

Rör ihop alla ingredienser i en skål. Täck över och låt stå i kylen ett par timmar eller över natten. Rör om och servera.