At one time I ate almost every day chia pudding for breakfast or as a snack. Now I have been juicing a lot so chia pudding have had to go on a break :) But now I made it again and one of my favourite combo is coconut-raspberry-cardamom. How do you flavor your chia pudding?
Cardamom Raspberry Chia Pudding
2 dl coconut milk / almond milk
2,5-3 tbsp chia seeds
pinch of cardamom
vanilla
raspberries
Stir together all the ingredients in a bowl and put in the
fridge for a couple of hours or overnight. Stir after a while, so the chia
seeds don't stick together. Top with more raspberries before serving.
Kokos Kardemumma Bär Chiapudding
2 dl kokosmjölk / mandelmjölk
2,5-3 msk chiafrön
nypa kardemumma
vanilj
hallon
Rör ihop alla ingredienser i en skål och lägg i kylen ett
par timmar eller över natten. Rör om efter ett tag, så att chiafrön inte
fastnar i varandra. Toppa med mera hallon innan servering.
5 Comments
Så gott,hallon ger så bra smak:-)
ReplyDeleteJa, hallon är så gott!
DeleteJag gillar all slags chiapudding men favorit är nog ändå när jag gör med yogurt så den blir sådär krämigt god!
ReplyDeleteJag har faktiskt aldrig gjort på yogurt, men det är också säkert gott!
DeleteI made your tasty breakfast aka dessert & loved it so much! x
ReplyDelete