Almond Chocolate Butter Fudge
4 Medjool dates, pitted and chopped
1 dl almond chocolate butter
2-3 tbsp almond flour
Mix all the ingredients in a food processor until smooth.
Put the mixture on a parchment paper and press until flat. Put in the fridge
for 20-30 minutes. Cut into squares and enjoy. Store in the fridge.
Mandel-Chokladsmör Fudge
4 Medjool dadlar, urkärnade och hackade
1 dl mandel-chokladsmör
2-3 msk mandelmjöl
Blanda alla ingredienser i en matberedare tills slät. Lägg
blandningen på ett bakplåtspapper och platta till den. Ställ i kylen i 20-30
minuter. Skär i rutor och njut. Förvara i kylen.
10 Comments
Vilken härlig fudge,det här måste jag göra någon dag:)
ReplyDeleteTack! Den var mycket god.
DeleteSer verkligen god ut!! Ska testas snart ..
ReplyDelete:)
Tack Maria!
DeleteMåste det vara Medjool-dadlar? Borde det inte gå lika bra med t.ex dadlar från Iran?
ReplyDeleteVill inte stötta Israel, och Medjooldadlarna är ju därifrån. :)
Ja, det går bra med andra dadlar.
DeleteI made them & loved them too!
ReplyDeleteI served them with coffee at a dinner party! x
Thanks Sophie, I'm happy you liked them!
DeleteHow many cups is the almond butter?
ReplyDeleteThat's almost 1/2 cup.
Delete