När man gör juice kan man ta tillvara juicepulpan och göra t.ex biffar på den. I dessa använde jag pulpan från rödbeta, spenat, citron, apelsin, morötter och rödkål.

When making juice you can use the juice pulp and do eg patties on it. In these I used the pulp from beetroot, spinach, lemon, orange, carrots and red cabbage. 


Juice Pulp Patties

Use equal amount of juice pulp and beans. Mash the beans and add the pulp. Season to taste and stir to combine. Add almond meal until you can form the mixture into patties. I seasoned with red onion, garlic, fresh parsley, cumin, turmeric, salt and pepper. Bake in 175 C oven for about 20 minutes.

Biffar på Juicepulpa

Använd lika delar juicemassa och bönor. Mosa bönorna och lägg i juicemassan. Smaka av och rör om. Blanda i mandelmjöl tills du kan forma blandningen till biffar. Jag smaksatte med rödlök, vitlök, färsk persilja, spiskummin, gurkmeja, salt och peppar. Grädda i 175 C ugn i ca 20 minuter.