Av juicepulpan blev det juicebollar :) Så goda och saftiga. Och det är verkligen enkelt. När du gör juice får du både något drickbart och ätbart, toppen inte sant?

Nu är vi hemma igen efter en vecka i Finland. Vi har haft en fullspäckad vecka, träffat nära och kära, byggt växthus, besökt ett mysigt café på en liten ö, ätit god middag på Knipan i Ekenäs...

Of the juice pulp I made juice bliss balls :) So tasty and moist. And it's really simple. When you juice you get both something drinkable and edible, great isn't?

We are back home after a week in Finland. We have had a busy week, being with our loved ones, building a greenhouse, visiting a cozy café on a small island, eating good dinner at Knipan, Ekenäs ...



Juice Pulp Bliss Balls
makes 20 pcs

3 dl (1 1/4 cup) juice pulp (apple, pear, lemon, ginger)
2 tbsp almond meal (may need more or less depending on how moist the pulp is)
2 tbsp dessicated coconut
1 tsp vanilla
1 tsp cinnamon

Mix everything together in a bowl. Shape into balls and store in the fridge.


Juice Pulp Bollar
ca 20 st

3 dl juicemassa (äpple, päron, citron, ingefära)
2 msk mandelmjöl (kan behövas mer eller mindre beroende på hur fuktig massan är)
2 msk kokos
1 tsk vanilj
1 tsk kanel

Blanda allt tillsammans i en skål. Forma till bollar och förvara i kylen.