Om du är sugen på bullor, men har inte tid att jäsa en deg, då kan du snabbt svänga ihop hastbullar.
If you're craving for buns, but do not have time to ferment a dough, then you can quickly swing together these quick buns.
Almond-Raspberry Quick Buns
2 dl almond flour
2 dl buckwheat flour
1 dl coconut sugar
2 tsp baking powder
1 tsp cardamom, ground
a pinch of salt
1 egg
1,5 dl almond milk
100 g butter, melted
almond essence
raspberry jam
pearl sugar
Mix the dry ingredients. Add egg, milk, melted butter and
almond essence. Mix batter quickly. Pour batter into a greased muffin pan or in
muffin cups and top with some raspberry jam. Sprinkle with pearl sugar. Bake at
200 C degrees for about 20 minutes.
Mandel-Hallon Hastbullar
2 dl mandelmjöl
2 dl bovetemjöl
1 dl kokossocker
2 tsk bakpulver
1 tsk kardemumma, mald
en nypa salt
1 ägg
1,5 dl mandelmjölk
100 g smör, smält
mandelessens
hallonsylt
pärlsocker
Blanda de torra ingredienserna. Lägg i ägg, mjölk, smält
smör och mandelenssens. Blanda smeten snabbt. Häll smeten i en smord
muffinsplåt eller i muffinsformar och toppa med lite hallonsylt. Strö över
pärlsocker. Grädda i 200 C grader i ca 20 minuter.
12 Comments
Näyttävät meheviltä ja hyviltä! Vadelma on suosikkimarjani.:)
ReplyDeleteVadelma on kyllä todella hyvää!
DeleteMmm, det där låter verkligen gott. Måste jag prova. Tack än en gång för all inspiration. Kram!
ReplyDeleteTack att du tittar in och lämnar en kommentar. Kram
DeletePerfekt när suger kryper på:)
ReplyDeleteExakt!
DeleteDe lät gott!
ReplyDeleteTack, de är mycket goda och enkla att baka!
Deletemums ser gott ut : ) Ha en bra tisdag! kram Sofia
ReplyDeleteTack och kram!
DeleteDet var gott och lätt! Jag kompenserade mandelmjölk med kokosmjölk och tänkte de fungerade ganska bra. Mina bullarna var inte så vackert än din, men smakligt i alla fall. ;) Ha en bra veckoslut!
ReplyDeleteJa, kokosmjölk blir säkert gott det också, tack att du testade. Ha en fin helg du också.
Delete