I often use ricotta as a filling in pie and now I had leftover tomato-vegetable sauce, so I also mixed it into the filling. It was good, reminded me a bit of pizza.
Ricotta
Tomatsåspaj
botten
3
dl fullkornsmjöl
75
g smör, mjukt
50
g kvarg
filling
250
g ricotta
1,5
dl tomatsås
50
g parmesan, riven
basilika
salt
peppar
Blanda
mjöl, smör och kvarg till en smidig deg och tryck ut i en bakform.
Blanda
sedan ricotta, tomatsås, parmesan och kryddor. Häll fyllningen över pajbotten
och grädda i 200 C i 30 minuter.
Ricotta
Tomato Sauce Quiche
crust
3
dl whole wheat flour
75
g butter, softened
50
g quark
Filling
250
g ricotta
1,5
dl tomato sauce
50 g
parmesan, grated
basil
salt
pepper
Mix
flour, butter and quark into a smooth dough and press into a baking pan. Mix
the ricotta, tomato sauce, parmesan cheese and spices. Pour the filling over the
cruts and bake at 200 C for 30 minutes.
5 Comments
Mmm, vad gott kram Diana
ReplyDeleteTack så mycket Diana! Kram
DeleteMmm,det skulle smaka mig också;D
ReplyDeleteSå gott det låter, härligt mjuk smak tack vare ricottan ju!
ReplyDeleteTack Mårtenssons!
Delete