Now, when you do not want to have Christmas food anymore and you might be thinking about New Year's food, these can be a good accompaniment to champagne, puff pastry filled with soy and cream cheese.
Puff
Pastry filled with Soy and Cream Cheese
puff
pastry sheets
filling
textured
soy protein
cream
cheese, herbs
salt
pepper
Put
soy in a bowl and pour hot water over. Let sit for 10 minutes. Add the cream
cheese and season to taste. Put a dollop of filling onto the puff pastry sheets
and seal using a fork. Bake in 200 C for 20 minutes.
Smördegsknyten med soja och färskost
smördegsark
fyllning
sojakross
färskost,
örter
salt
peppar
Sätt
soja i en skål och häll hett vatten över. Låt stå i 10 minuter. Tillsätt färskost,
och krydda efter smak. Lägg en klick fyllning på smördegsarken och förslut med hjälp av en gaffel. Grädda
i 200 C i 20 minuter.
6 Comments
Mumsigt:) Och till champagne... JA TACK!
ReplyDeleteSmördegsknyten är bara så gott.
ReplyDeleteKram och trevlig lördag
Vilka fina, små knyten. Är löjligt förtjust i smördeg. Kram!
ReplyDeleteJa, det är så gott! Kram
DeleteKul recept :D kram
ReplyDeleteTack Anita!
Delete