Sometimes the simplest is the tastiest. This dish does not take long to make. It fits well as an appetizer or as a side dish. So good.
Auberginetorn
aubergine,
i skivor
tomat,
i skivor
mozzarella,
i skivor
salt
peppar
Stek
aubergineskivorna snabbt i en stekpanna. Lägg auberginskivorna på en plåt och
lägg på en skiva tomat och mozzarella. Gör så ett varv till. Grädda i 200 C ugn tills osten har
smält. Servera.
Eggplant Tower
eggplant,
sliced
tomato,
sliced
mozzarella,
sliced
salt
pepper
Fry
the eggplant slices quickly in a frying pan. Put the aubergine slices on a
baking sheet and place on a slice of tomato and mozzarella. Do that one more time. Bake in 200 C oven
until the cheese has melted. Serve.
14 Comments
Det enkla är ofta det goda! Ha en fin söndag! Kram!
ReplyDeleteMmm...gott, gott! Helt i min smak! :)
ReplyDeleteHa en fin söndag!
Kram kram
//Lana
Tack Lana! Ha en fin dag, kram!
DeleteOh yum! You're right, often something simple with really good ingredients is the best! This looks fantastic and I love that you can make it so fast!
ReplyDeleteYes, that's how it is. Thanks Chris.
DeleteSer väldigt gott ut! Måste självklart spara detta som inspiration. Små enkla, snygga och goda förrätter (eller tapas) kan man inte få för många av.
ReplyDeleteTack och kram!
Tack Katarina! Ja, tapas är så gott. Kram!
DeleteI totally agree with you,dear!Simple but tasteful!
ReplyDeleteHugs!
Thanks dear! Hugs.
DeleteSå gott! Enkelt är så gott.... påminner lite som de lasagnebakelserna jag gjorde med äggplanta, zucchini och chevré i somras.... enkelt och gott! Kram vännen!
ReplyDeleteEnkelt är bra :) Kram till dig också.
DeleteDu har helt rätt, det är ofta få bra ingredienser, som ger den största smaken. Jag kommer definitivt prova det jullunch, är den idealisk för alla de fetthalt rätter. Tack för att du alltid super enkla, vackra bilder, att inte tala om alla fantastiska och originella rätter! varmaste hälsningar, Mette
ReplyDeleteTack snälla du för dina fina ord. Det värmer verkligen. Stor kram till dig Mette!
DeleteJa, det här är verkligen supergott!
ReplyDelete