Min blogg fyller tre år idag, hurra :) Det har varit väldigt givande att blogga och jag vill tacka er alla som läser min blogg och lämnar kommentarer. Och det är roligt om jag kunnat inspirera med mina recept, gett er idéer om hur något kan lagas. Jag hoppas att ni vill fortsätta följa mig och har ni något på hjärtat som berör mat/bakning eller något ni önskar recept på så framför det gärna i kommentarsfältet.
Stuffed vegetables are something I like to eat and these peppers I have filled with Italian-inspired ingredients.
My blog is three years old today, hurray :) It is very rewarding to blog and I want to thank all of you who read my blog and leave comments. And it's great if I am able to inspire with my recipes, give you ideas on how something can be prepared. I hope that you will continue to follow me and do you have something on your mind concerning food / baking or something you would like to have a recipe on, please write a comment.
Stuffed
Pointed Peppers
2 sweet
pointed peppers
250 g ricotta
8 sundried
tomatoes, chopped
1 dl parmesan
cheese
salt
pepper
basil
Slice peppers
in half lengthwise, keeping stalk intact if possible. Discard pips and any
inner stalk. Stir together ricotta, tomatoes, parmesan, salt, pepper, and
basil. Fill each half with the cheese mixture, place on a baking sheet and bake
in 180 degree oven for 15-20 minutes.
Fyllda
Spetspaprikor
2 spetspaprikor
250 g ricotta
8 soltorkade
tomater, hackade
1 dl
parmesanost
salt
peppar
basilika
Skär
paprikorna på längden, håll stjälken intakt, om möjligt. Släng kärnor och inre
stjälken. Rör ihop ricotta, tomater, parmesan, salt, peppar och basilika. Fyll
varje halva med ostblandningen, lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt och
grädda i 180 graders ugn i 15-20 minuter.
15 Comments
Stort grattis till bloggens 3-årsdag! :)
ReplyDeleteOch paprikorna låter sååååå gott!
Du har alltid så goda recept och jag önskar med raw-food recept, för du är så duktig på att skapa sådana!
Kramar!
//Lana
Tack Lana :) Jag uppskattar dina kommentarer, kram!
DeleteSer sådär härligt höstigt gott ut! Kramar
ReplyDeleteTack Linda! Kram tillbaka.
DeleteHurra hurra för bloggen och dig! :)
ReplyDeleteHurra för din fina blogg vännen! Älskar allt du gör det vet du. Gillar fyllda spetspaprikor och italienskt är aldrig fel :) Fina bilder som vanligt, kram på dig!
ReplyDeleteTack vännen. Kram
DeleteFyllda paprikahalvor är verkligen toppengott - och enkelt ofta! Grattis till tre år!
ReplyDeleteJa, det är enkelt och gott. Tack!
DeleteGrattis på födelsedagen fina bloggen!
ReplyDeleteTack snälla du!
DeleteGrattis! Och äskar fylld paprika. Brukar göra min enklast möjliga med philadelphia, riven cheddar, salt och peppar. Slurp!
ReplyDeleteTack! Det låter också som en god fyllning.
DeleteYay! Grattis till Hovkonditorn. Tack för allt du delar med dig av, spännande resor, äventyr och en herrans massa godsaker.
ReplyDeleteGillar för övrigt också fyllda paprikor väldigt mycket. Bra portionsmat. Brukar ha linser/små bönor/sojafärs eller rivna morötter/zucchini m.m. i också och lite mindre ost.
Tack snälla!
Delete