Fyllda grönsaker är något jag gärna äter och dessa paprikor har jag fyllt med Italien inspirerade ingredienser. 

Min blogg fyller tre år idag, hurra :) Det har varit väldigt givande att blogga och jag vill tacka er alla som läser min blogg och lämnar kommentarer. Och det är roligt om jag kunnat inspirera med mina recept, gett er idéer om hur något kan lagas. Jag hoppas att ni vill fortsätta följa mig och har ni något på hjärtat som berör mat/bakning eller något ni önskar recept på så framför det gärna i kommentarsfältet. 

Stuffed vegetables are something I like to eat and these peppers I have filled with Italian-inspired ingredients.

My blog is three years old today, hurray :) It is very rewarding to blog and I want to thank all of you who read my blog and leave comments. And it's great if I am able to inspire with my recipes, give you ideas on how something can be prepared.  I hope that you will continue to follow me and do you have something on your mind concerning food / baking or something you would like to have a recipe on, please write a comment.



Stuffed Pointed Peppers

2 sweet pointed peppers
250 g ricotta
8 sundried tomatoes, chopped
1 dl parmesan cheese
salt
pepper
basil

Slice peppers in half lengthwise, keeping stalk intact if possible. Discard pips and any inner stalk. Stir together ricotta, tomatoes, parmesan, salt, pepper, and basil. Fill each half with the cheese mixture, place on a baking sheet and bake in 180 degree oven for 15-20 minutes.


Fyllda Spetspaprikor

2 spetspaprikor
250 g ricotta
8 soltorkade tomater, hackade
1 dl parmesanost
salt
peppar
basilika

Skär paprikorna på längden, håll stjälken intakt, om möjligt. Släng kärnor och inre stjälken. Rör ihop ricotta, tomater, parmesan, salt, peppar och basilika. Fyll varje halva med ostblandningen, lägg dem på en bakplåtspappersklädd plåt och grädda i 180 graders ugn i 15-20 minuter.