Att göra gröt på quinoa är gott och mättande och jag gillar konsistensen på gröten. Nu när det är kallare ute smakar det med varm mat på morgonen och då är quinoagröt gott. Här blandat med pumpa, som hör till hösten. Och för att göra gröten ännu lite höstigare har jag toppat den med lingon och äpple. 

To make porridge of quinoa is delicious and filling and I like the consistency of the porridge. Now that it's colder outside, I want warm food in the morning. I have mixed the porridge with pumpkin, which is in season now. And to make the porridge yet a little more "autumn" I topped it with lingonberries and apple.



Pumpkin Quinoa Porridge

2 dl cooked quinoa
1 dl pumpkin puree
1 dl almond milk
cinnamon
salt
vanilla stevia, optional

In a pan, toast cooked quinoa for 1 minute. Then add pumpkin puree, milk, cinnamon, and salt. Cook until warm. Season with stevia or other sweetener if you like.


Pumpa Quinoagröt

2 dl kokt quinoa
1 dl pumpapuré
1 dl mandelmjölk
kanel
salt
vanilj stevia, valfri

I en kastrull, rosta kokt quinoa i 1 minut. Tillsätt sedan pumpapuré, mjölk, kryddor och salt. Koka tills varm. Blanda i sötningsmedel om du vill.