En sockerfri och glutenfri kaka, med sötma från banan. Mycket goda, mättande och proteinrika. Kokosmjöl innehåller rikligt med protein, fibrer och fett. Jag gjorde muffins av smeten, men man kan lika bra använda sig av en större form. 

A sugar-free and gluten-free cake, with sweetness from banana. Very good, hearty and protein-rich. Coconut flour is rich in protein, fiber and fat. I made ​​muffins of the batter, but you can just as well use a larger form.


Sugar -Free Coconut Flour Banana Cake

4 eggs
2 bananas, mashed
0,5 dl coconut oil, melted
1/4 tsp sea salt
1/4 tsp baking soda
1 3/4 dl coconut flour
1 tsp cinnamon

Mix eggs, bananas, and coconut oil. Add the dry ingredients and stir. Pour the batter in a loaf pan or in individual cake molds. Bake in 175 C oven for about 35 minutes for the loaf pan and about 20 minutes in smaller molds.


Sockerfri Kokosmjöl Banankaka

4 ägg
2 bananer, mosade
0,5 dl kokosolja, smält
1/4 tsk havssalt
1/4 tsk bikarbonat
1 3/4 dl kokosmjöl
1 tsk kanel

Blanda ägg, bananer och kokosolja. Lägg i de torra ingredienserna och rör om. Häll smeten i en brödform eller i enskilda kakformar. Grädda i 175 C ugn i ca 35 minuter för brödform och ca 20 minuter för mindre formar.