Vegetariska biffar går att variera i oändlighet. Jag har en hel del olika recept på vegetariska biffar under kategorin biffar. Denna gång blev det en version på vita bönor, morot, paprika och timjan. Jag tröttnar aldrig.

Vegetarian patties can be varied endlessly. I have a lot of different recipes for vegetarian patties under the category patty. This time I made a version  with baked beans, carrot, pepper and thyme. I never get tired of these kind of patties.


Bönbiffar

1 lök, hackad
0,5 vitlöksklyfta, hackad
1 morot, riven
0,5 paprika, tärnad
1 burk bönor
1 dl ost riven
basilika
timjan
sambal oelek
salt
peppar
ströbröd

Stek lök, vitlök, morot och paprika i lite olja. Lägg börnorna och lökblandningen i en mixer och blanda. Ha i ost och kryddor efter smak. Blanda i ströbröd tills du har en smet som går att forma till biffar. Stek biffarna i olja i stekpannan på båda sidor.



Bean Burger

1 onion, chopped
0,5 clove garlic, minced
1 carrot, grated
0,5 pepper, diced
1 can of beans
1 dl grated cheese
basil
thyme
sambal oelek
salt
pepper
breadcrumbs

Fry the onion, garlic, carrot and bell pepper in a little oil. Add the beans and onion mixture in a blender and mix. Add in cheese and spices to taste. Mix in the breadcrumbs until you have a batter that can be shaped into patties. Fry patties in oil in a skillet on both sides.