Pepparmint är en smak som också förknippas med julen! Här i kombination med havregryn och kokos. Idag går säkert många med lätta steg till jobbet, medvetna om att jullovet är nära. Ha en fin helg allesammans.

Peppermint is also a flavor of Christmas! Here, combined with oatmeal and coconut. Today, for many of you it's easy to go to work, knowing that the Christmas holidays are near. Have a nice weekend everyone.

 

Peppermint Cookies
about 12 large cookies

120 g butter, softened
1 3/4 dl dark brown sugar, packed
1 small egg
1 tsp vanilla sugar
1/4 tsp baking soda
1/4 tsp salt
2 dl flour
1 dl rolled oats
1 dl grated coconut
1 dl Andes Peppermint thins, chopped

Preheat oven to 180° C. Cream the butter, brown sugar and granulated sugar until fluffy. Beat in egg and vanilla sugar. Add baking soda, salt and flour. Mix completely.
Stir in oats, coconut, and Andes peppermint. Scoop out 1-2 tbsp of cookie dough on baking sheets. Press lightly. Sprinkle some peppermint pieces on top of each cookie. Bake for 12-15 minutes. Do not over bake.


Pepparmint Cookies
ca 12 stora cookies

120 g smör, mjukt
1 3/4 dl farinsocker, packat
1 litet ägg
1 tsk vaniljsocker
1/4 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
2 dl vetemjöl
1 dl havregryn
1 dl riven kokos
1 dl Andes Pepparmintchoklad, hackad

Värm ugnen till 180 ° C. Vispa smör, farinsocker och strösocker pösigt. Vispa i ägg och vaniljsocker. Lägg i bakpulver, salt och mjöl. Blanda.
Rör i havre, kokos och Andes pepparmint. Lägg 1-2 msk kakdeg på bakplåtspappersklädda plåtar. Platta dem lätt. Strö pepparmint bitar på toppen av varje kaka. Grädda 12-15 minuter. Överbaka inte.