Gillar du Bounty, kommer du att gilla dessa bollar. Jag använde mig av 72% choklad, men man kan ta den man tycker bäst om. De här är en favorit på julbordet. Jag har gjort liknande bollar här.

Do you like Bounty, then you'll love these balls. I used 72% chocolate, but you can take the one you like best. These are a favorite at Christmas. I have made similar balls here.



Coconut Chocolate Balls aka Bounty

2 dl icing sugar
4 tbsp coconut cream
0,5 tsp vanilla essence
3,5-4 dl dessicated coconut

chocolate, melted
dessicated coconut, to roll in

In a bowl mix together icing sugar, coconut cream, vanilla and coconut. Put the bowl into the freezer for 20 minutes, until slightly firmed.
Take a teaspoon of the coconut mixture and roll it into a tight ball. Dip it into the chocolate. Next, roll the ball in coconut. Put the coconut balls in the refrigerator for about 1 h until the chocolate has hardened.



Kokos-Chokladbollar sk. Bounty

2 dl florsocker
4 msk kokosgrädde
0,5 tsk vaniljextrakt
3,5-4 dl torkad kokos

choklad, smält
torkad kokos, att rulla i

I en skål blanda ihop florsocker, kokosgrädde, vanilj och kokos. Sätt skålen i frysen i 20 minuter, tills något fastare. Ta en tesked av kokosblandningen och rulla den till en boll. Doppa den i chokladen och sedan rulla bollen i kokos. Ställ kokosbollarna i kylskåp i ca 1 timme tills chokladen har hårdnat.