De här choklad m&ms är verkligen beroendeframkallande. Söt vitchoklad med ett knaprigt skal. De passar bra att baka med också. Jag har bakat med dem tidigare, i detta recept
These chocolate m&ms are really addictive. Sweet white chocolate with a crunchy shell, you can't eat only one. They're great for baking too. I've baked with them before, in this recipe.


Candy Corn M&M Cookies

125 g smör
1,25 dl strösocker
1,25 dl farin socker
1 ägg
3,5 dl vetemjöl
1 tsk salt
0,5 tsk bakpulver
0,5 tsk bikarbonat
0,5 msk vaniljsocker
100 g candy corn m&ms vit choklad

Rör smör och socker till en krämig smet. Tillsätt ägget och rör om ordentligt.
Blanda och rör ner resten av ingredienserna. Blanda i chokladen och rör runt. Rulla ca 35 bollar av smeten och lägg på bakplåtsppapper, platta ut dem en aning.  Lämna utrymme mellan kexen för de växer i ugnen. Grädda i 175 grader ca 10-13 minuter. Kexen skall vara sega i mitten och knapriga i kanten.

 

Candy Corn M&M Cookies

125 g butter
1,25 dl sugar
1,25 dl brown sugar
1 egg
3,5 dl flour
1 tsp salt
0,5 tsp baking powder
0,5 tsp bicarbonate
0,5 tbsp vanilla sugar
100 g candy corn m&m white chocolate

Beat butter and sugar into a creamy batter. Add egg and stir well. Mix and stir in remaining ingredients. Add the chocolate and stir. Roll 35 balls of dough and place on parchment paper, flatten them slightly. Leave space between the cookies for they will grow in the oven. Bake at 175 degrees for 10-13 minutes. The cookies will be chewy in the middle and the edges crunchy.