Det här är en söt kladdig kaka med bitar av m&m vit choklad. Passande med färgerna orange, gul och vit till Halloween. Då m&m inte finns att få överallt kan man lika väl använda sig av vit choklad hackad i mindre bitar. Ljuvligt god! Jag gräddar min alltid kortare tid för att få den kladdig, men om man vill ha en mindre kladdig kaka är det bara att grädda den längre. God oberoende. 

This is a sweet sticky cake with bits of m&m white chocolate. These colors orange, yellow and white goes well with Halloween. If you don't have m & m's, you can use white chocolate chopped into smaller pieces instead. Divine good! I bake my always less time to get it more sticky, but if you want a less sticky cake, just bake it longer. Good either way.


White Chocolate Cake with m&m's candy corn

1 dl white chocolate
40 g butter
1 eggs
1 dl granulated sugar
1 tsp vanilla sugar
1 dl flour
1/4 tsp baking powder
1/4 tsp salt
1 dl m&m white chocolate candy corn / white chocolate pieces

Preheat oven to 175° C. Spray a pan with baking spray. In a bowl combine butter and 1 dl white chocolate, and melt in a microwave. When white chocolate is just melted, remove from heat and stir together.
Combine sugar, egg and vanilla, beating until smooth. Pour in the white chocolate mixture and continue beating until smooth and combined. Add the flour, baking powder and salt and stir until just incorporated. Finally add in the m&ms. Spread in the prepared pan and bake for 25-30 minutes until set. Remove and allow to cool completely before cutting into squares.

 


Vit choklad kaka med m&m's candy corn

1 dl vit choklad
40 g smör
1 ägg
1 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 dl vetemjöl
1/4 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
1 dl m&m vit choklad candy corn / vit chokladbitar

Värm ugnen till 175 ° C. Spraya en form med bakspray. I en skål kombinera smör och vit choklad och smält i mikrovågsugn. Vispa socker, ägg och vaniljsocker. Häll i vit chokladblandningen och fortsätta vispa tills allt är blandat. Tillsätt mjöl, bakpulver och salt och rör om. Slutligen blanda i m&ms. Fördela smeten i formen och grädda i 25-30 minuter tills kakan nästan stelnat. Ta ut och låt svalna helt innan du skär i rutor.