Idag får ni ett recept på en god hummus, med smak av tomat och basilika. Färgen är inte kanske den vackraste, men smaken är desto godare. Hummusen passar bra till hamburgaren, på smörgåsen, till grönsaker, chips...

Today you get a recipe for a good hummus, flavored with tomato and basil. The color is not perhaps the most beautiful, but the taste is even better. Hummus goes well with burgers, on your sandwich, with vegetables, chips...



Sundried Tomato-Basil Hummus

1 can beans, drained
1,5 dl sun dried tomatoes
1 tbsp tahini
1-2 tbsp lemon juice
1 tbsp olive oil
1dl fresh basil
salt
pepper

Combine all the ingredients in a food processor. Add oil if needed.

 

Soltorkad Tomat-Basilika Hummus

1 burk bönor, avrunna
1,5 dl soltorkade tomater
1 msk tahini
1-2 msk citronsaft
1 msk olivolja
1dl färsk basilika
salt
peppar

Blanda alla ingredienser i en matberedare. Blanda i mera olja för en lösare konsistens.