En mjuk kola som smälter i munnen. Jag gjorde dem små, så man kan äta många :)

A soft caramel, that melts in your mouth. I made small ones, so I can eat many :)


Pepparkakskola
(ca 15 st)

1 msk mjöl
1 tsk pepparkakskrydda
1 msk sirap
1 msk smör
2 msk socker

choklad

Blanda alla ingredienser i en stekpanna. Låt blandningen sjuda ca 4 minuter under omrörning på låg värme. Häll smeten i ett tunt lager på bakplåtspapper. Låt svalna och forma till små bollar. Doppa bollarna i smält choklad och lägg tillbaka på pappret att stelna.


Gingerbread Caramel
(about 15 pieces)

1 tbsp flour
1 tsp gingerbread spice
1 tbsp syrup
1 tbsp butter
2 tbsp sugar

chocolate

Mix all ingredients in a well-washed frying pan. Boil the mixture for 4 minutes, stirring over low heat. Pour batter into a thin layer on parchment paper. When cool, form into balls. Dip the pieces in melted chocolate and return to the parchment paper to set.