Grönsaksbiffar

1,25 dl grovt riven morot och zucchini (krama vattnet ur zucchinin)
1 ägg
1 lök
0,5 dl mjöl
0,5 dl riven cheddar
0,5 dl riven parmesan
oliver, hackade
salt
peppar
olja till stekning

I en skål, kombinera zucchini, morot, ägg, lök, mjöl, parmesanost, mozzarella, oliver, salt och peppar. Rör om.
Värm en liten mängd olja i en stekpanna på medelhög värme. Forma blandningen till biffar, och stek ett par minuter på varje sida tills de är gyllene.


Veggie Patties

1,25 dl coarsely grated carrot and zucchini (squeeze the excess water from the zucchini)
1 egg
1 onion
0,5 dl flour
0,5 dl grated cheddar
0,5 dl grated parmesan
olives choped
salt
pepper
oil for frying

In a bowl, combine the zucchini, carrot, egg, onion, flour, parmesan cheese, mozzarella cheese, olives, salt and pepper. Stir.
Heat a small amount of oil in a skillet over medium-high heat. Form the mixture into patties, and cook for a few minutes on each side until golden.