Rucola-tomatpaj
2 dl fullkornsmjöl

0,5-1 dl havregryn

½ tsk bakpulver

½ tsk salt

½ dl smält margarin
½ dl kvarg

½ dl vatten

100 g rucola
1 lök
1 vitlöksklyfta
100 g soltorkad tomat
körsbärstomater
oliver
100-150 g feta

Blanda de torra ingredienserna och rör i margarin, kvarg och vatten. Tryck degen i en form och nagga botten med en gaffel. Förgrädda pajskalet i 200 grader 10 minuter.
Hacka lök och vitlök och fräs i stekpanna en stund. Ha i rucola och soltorkad tomat. Fyll pajskalet med rucolablandningen och lägg på skivade tomater, oliver och feta. Grädda i 200 grader ca 20 minuter.


Rucola-Tomato Quiche
2 dl whole meal

0,5-1 dl oatmeal

½ tsp baking powder

½ tsp salt

½ dl melted margarine
½ dl quark

½ dl water

100 rucola
1 onion
1 garlic clove
100 g sundried tomato
cherry tomatoes
olives
100-150 g feta

Mix the dry ingredients and stir in margarine, quark and water. Press the dough into a mold and pick the dough with a fork. Pre-bake pie crust at 200 degrees for 10 minutes. Chop the onion and garlic and fry in skillet for a while. Add rucola and sun-dried tomatoes. Fill pie shell with rucola mixture and add sliced tomatoes, olives and feta. Bake at 200 degrees for 20 minutes.