When I made the sandwich cake I was left with a lot of bread crusts . I rather not throw anything away, when it can be used to something else. So, I decided to make breadcrumbs.
Ströbröd
Torka bröd i ugnen i
75 grader ca 1-1,5h. Mixa till mjöl. Förvara i burk med lock.
Breadcrumbs
Dry the bread in the oven at 75 degrees
approximately 1-1,5 hour. Blend smooth. Store in a jar with lid.
11 Comments
Alltid bra att ta hand om rester - och härligt med eget ströbröd! Då vet du precis vad som finns i det =)
ReplyDeleteNothing beats homemade breadcrumbs!
ReplyDeleteBra att ta tillvara på resterna! :-)
ReplyDeleteOch roligare att baka med eget ströbröd
Ha en jättefin Onsdag
// Jenny
Vad smart, tack för tips :-)
ReplyDeleteHa en bra dag!
Mycket bra med återvinning! Och att dessutom få till sådana foto som till o med gör att ströbröd ser vackert ut...:)
ReplyDeleteAlexandra: Javisst!
ReplyDeleteEllie: Exactly!
Jenny: Stämmer :)
Susanne: Varsågod :)
Mårtenssons kök: Tack för era vänliga ord!
Homemade bread crumbs are so much nicer than the store bought kind. Great idea! :)
ReplyDeleteHave a wonderful day!
Ihanaa itsetehtyä korppujauhoa! Minusta kaupan korppujauho haisee ja maistuu usein tunkkaiselta, oletko huomannut?
ReplyDeleteMukavaa syksyä!
Smart att göra på detta viset! ;)
ReplyDeleteSå smart, det måste jag testa, som det är nu så får fåglarna gammalt bröd, fast de blir ju glada förstås :-)
ReplyDeletetack för tipsen!!
ReplyDelete