The trip to Penang began well with a good breakfast at Changi airport. Croissant with scrambled eggs, oven baked tomato and a cup of tea.
The flight between Singapore-Penang took one hour and when we arrived at the hotel, we were greeted with ice-cream. Mint-chocolate ice-cream!
Innan vi gick ut på stan, blev det lite snacks i executive loungen; chokladkex, nötter och en söt och god guava-juice.
Before we headed to check out the town, we had some snacks at the executive lounge; chocolate cookies, nuts and guava juice!
Efter några timmars gående blev vi hungriga och åt en vegetarisk hamburgare med franska potatis. Smakmässigt helt gott, men konsistensen på biffen var för mjuk och krämig.
After a few hours of walking, we were hungry, and ate a vegetarian burger with french fries. Taste wise, quite good, but the consistency of the patty was too soft and creamy.
På grund av att det var min födelsedag var jag bara tvungen att äta kakbitar. En supergod och mäktig espresso brownie och en mycket god Triple decker cheesecake (färskost, mocka, oreo).
And because it was my birthday, I had to celebrate with some cakes. A really good and sweet Espresso Brownie and a good Triple Decker Cheesecake (cream cheese, mocha, oreos).
En perfekt födelsedag med andra ord!
A perfect birthday, in other words!
5 Comments
I love croissants with scrambled eggs. I am glad you get to try guava juice. Hope you had enjoyed th trip to penang.
ReplyDeleteEllie: :) The guava juice was really delicious!
ReplyDeleteVilken härlig födelsedag!..:-)
ReplyDeleteSå kul med resereportage, ser fram mot fler!
ReplyDeleteKlart man måste sätta i sej massa kakor när man fyller år, det är väl ett måste?
Tant Gul: Ja :)
ReplyDeleteMårtenssons kök: Tack! Ja, kakor hör definitivt till födelsedag :)