Resan till Penang började med en god frukost på Changi flygfält. Croissant med äggröra, ugnstomat och en kopp te.

The trip to Penang began well with a good breakfast at Changi airport. Croissant with scrambled eggs, oven baked tomato and a cup of tea.



Flyget Singapore-Penang tog en timme och när vi anlände till hotellet blev vi bjudna på välkomstglass. Mint-chokladglass!

The flight between Singapore-Penang took one hour and when we arrived at the hotel, we were greeted with ice-cream. Mint-chocolate ice-cream!



Innan vi gick ut på stan, blev det lite snacks i executive loungen; chokladkex, nötter och en söt och god guava-juice.

Before we headed to check out the town, we had some snacks at the executive lounge; chocolate cookies, nuts and guava juice!






Efter några timmars gående blev vi hungriga och åt en vegetarisk hamburgare med franska potatis. Smakmässigt helt gott, men konsistensen på biffen var för mjuk och krämig.

After a few hours of walking, we were hungry, and ate a vegetarian burger with french fries. Taste wise, quite good, but the consistency of the patty was too soft and creamy.




På grund av att det var min födelsedag var jag bara tvungen att äta kakbitar. En supergod och mäktig espresso brownie och en mycket god Triple decker cheesecake (färskost, mocka, oreo).

And because it was my birthday, I had to celebrate with some cakes. A really good and sweet Espresso Brownie and a good Triple Decker Cheesecake (cream cheese, mocha, oreos).


En perfekt födelsedag med andra ord!

A perfect birthday, in other words!