Paj med grillade grönsaker

Botten
2,5 dl rågmjöl
0,5 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 dl  kallt vatten
1 tsk salt
25 g margarin eller olja

Fyllning
1 aubergine
1 paprika, blandat röd och gul
1-2 lök
olja
salt och peppar

2 ägg
2 dl grädde/mjölk
salt och peppar

Fyllning: Skär grönsakerna i mindre bitar. Lägg dem på en plåt ,med bakplåtspapper. Stänk grönsakerna med olja och salta och peppra. Grilla grönsakerna i 225 graders ugn ca 20 minuter.

Botten: Blanda de torra ingredienserna. Rör ner vatten och olja/margarin. Tryck ut degen i en pajform och förgrädda skalet ca 10 minuter i 200 grader. Fyll pajskalet med grönsakerna och ägg-mjölkblandningen. Grädda i 200 grader ca 40 minuter eller tills äggstanningen stelnat.


Quiche with Grilled Vegetables

Crust
2,5 dl rye flour
0,5 dl wheat flour
1 tsp baking powder
1 dl cold water
1 tsp salt
25 g margarine or oil

Filling
1 aubergine
1 paprika, mixed red and yellow
1-2 onion
oil
salt and pepper

2 egg
2 dl cream/milk
salt and pepper

Filling: Cut the vegetables into smaller pieces. Place them on a baking sheet with parchment paper. Splash the vegetables with oil and salt and pepper. Grill the vegetables in 225 degrees oven about 40 minutes.

Crust: Mix the dry ingredients. Stir in water and oil / margarine. Press the dough into a pie dish and pre-bake the shell for 10 minutes at 200 degrees.
Fill pie shell with vegetables and egg-milk mixture. Bake at 200 degrees about 30 minutes or until egg mixture solidified.